12 листопада 2009 р.

Інформатика-11В. Завдання на період карантину

№1. Опрацювати тему "Форуми та їх призначення. Правила роботи у форумах", скориставшись матеріалами, висвітленими у повідомленні "Форуми" від 10.11.09 та текстом параграфа 3 розділу 6 підручника "Інформатика, 10-11, частина 1" (авт. І.Т. Зарецька).
№2. Ознайомитися з правилами роботи з форумами на прикладі QRZ.RU, скориставшись ДОВІДНИКОМ.
№3. Виконайте завдання Практичної роботи №3 "Спілкування на форумах та в чатах":
1. Організуйте спілкування із однокласниками у веб-чатах Мета (http://chat.meta.ua/) або Gala (http://chat.gala.net/).
2. Ознайомтеся із принципами функціонування веб-форумів на прикладах форумів новин (http://forum.pravda.com.ua/), літератури (http://litforum.net.ua/) чи музики (http://www.pisni.org.ua/forum.php/), залежно від своїх уподобань.
3. Зареєструйтеся і залиште своє повідомлення.
№4. Оформіть звіт до Практичної роботи №3 у вигляді скріншотів (копій зображень з екрану монітора) та відправити на e-mail: o.v.lobach@gmail.com .
№5. Опрацюйте тему "Інформаційна безпека при роботі в мережі Інтернет", скориставшись матеріалами, висвітленими у повідомленні "Проблеми безпеки та захисту інформації в глобальній мережі Інтернет" від 1.10.09 та текстом параграфа 4 розділу 6 підручника "Інформатика, 10-11, частина 1" (авт. І.Т. Зарецька). Письмово (у зошиті) дайте відповіді на запитання 1-4 після параграфа 4.
№6. Підготуйтеся до комплексної практичної роботи з теми "Глобальна мережа Інтернет", використовуючи тестові питання (див. повідомлення "Перевірка знань з теми ""Глобальна мережа Інтернет" від 1.10.09).
Відповіді на тести оформити у вигляді таблиці: зліва - № питання, справа - варіант відповіді та відправити на e-mail: o.v.lobach@gmail.com.

Немає коментарів:

Дописати коментар